Vidnesbyrd

Jeg bruger gruppen og alle dens deltagere til at holde mig selv
på det “rigtige” spor.

Jeg har mulighed for at hjælpe andre som har samme udfordring som mig. Og kan jeg bare hjælpe nogle få personer med at holde sig fra spillet, så synes jeg bestemt det er umagen værd

Vi er mange der har brug for støttegruppen, både os “spillere” men så sandelig også vores pårørende

Tirsdagene er for mig eneste faste ugentlige holdepunkt, og hvis jeg mister dette, kan jeg frygte for konsekvenserne.

Jeg sætter stor pris på mine samtaler med min behandler, men skulle jeg vælge mellem dem og støttegruppemøderne, ville jeg helt klart vælge sidstnævnte, da de for mig har en større betydning i forhold til at holde mig spillefri.

Jeg må simpelthen ikke miste de ugentlige møder og kontakten med de øvrige deltagere, som jeg har lært så godt at kende, for så længe jeg har disse møder, er jeg overbevist om, at jeg ikke falder i igen!

Tirsdag aftener har været helliget det fællesskab og den hjælp mod ludomanien, som støttegruppen giver.

Efter jeg er blevet færdig med behandling en er det rart, at jeg kan komme i støttegruppen. Den er med til at jeg ikke får et tilbagefald.

Jeg bruger selv gruppen næsten hver uge, gruppen er med til at holde mig spillefri. Havde jeg ikke kunne komme ugentlig i gruppen og derigennem skaffet mig et netværk, så havde jeg ikke været spillefri i dag.

Den samtale jeg får med en behandler en gang om måneden er slet ikke nok, og de samtaler alene ville ikke kunne holde mig spillefrie.