Om Foreningen Støttegruppen for Ludomaner (ludomanen.dk)

FSFL (Foreningen Støttegruppen for Ludomaner) er en forening, der er dannet i 2012 af støttegruppemedlemmer og  støttegruppeledere fra en tilsvarende støttegruppe i Center for Ludomani’s regi.

Vi driver støttegruppen uafhængigt, som selvhjælpsgruppe, og i tæt kontakt med behandlingsstederne.

Støttegruppemedlemmer er ludomaner, der ønsker at gå i behandling eller går i behandling, og som ønsker at holde sig spillefrie, og som i støttegruppen har mulighed for at deltage i et forum med ligesindede.

Støttegruppelederne er forhenværende ludomaner, der på frivillighedens basis, agerer som ledere til støttegruppemøderne. Støttegruppelederne har i  11 år ledet støttegruppen, og har stor erfaring med ludomaniens uhensigtsmæssigheder. De kan i den forbindelse hjælpe med at yde den enkelte ludoman i behandling støtte på hans/hendes videre færd som spillefri ludoman.

Støttegruppelederne er ikke behandlere! Det overlades til behandlingsstederne, der har den nødvendige uddannelse til behandling af ludomani.

Støttegruppemøder i FSFL’s regi vil således altid skulle ses som et supplement til en egentlig behandling.

De sidste 10 år har tilslutningen været så stor til gruppen, at der i gennemsnit har gået en ludoman til et støttegruppemøde hver dag – hele året rundt.