Nyttige Links

Ludomanen.dk’s Akuttelefon: 22 47 49 11  –  Du kan også skrive en SMS til dette nummer, så ringer vi dig op.

CFL – Centret for Ludomani Center for Ludomani
Frederiksberg-Centeret  Frederiksberg-Centret
Ludomaniforeningen Ludomaniforeningen
Majorgården Tjelehuset

ROFUS Link til ROFUS

ROFUS (Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere) er et register, hvor spillere i Danmark frivilligt kan udelukke sig midlertidigt eller endeligt fra at kunne spille onlinespil i Danmark. Registret er placeret hos Spillemyndigheden, der har ansvaret for at føre registret. Din registrering i ROFUS er fortrolig og bliver ikke videregivet. Behandlingen af personoplysninger sker efter reglerne i persondataloven.

LUDOMANILINJEN

Hvis du har brug for akut hjælp, så kan du altid ringe til Ludomanilinjen på:       70 22 28 25

Du kan henvende dig i tidsrummet 9 – 24.

Ringer du til LudomaniLinjen, kommer du i første omgang i kontakt med en medarbejder fra Danske Spils Kundecenter, som er specielt trænet til at klarlægge spilleproblematikker.

Medarbejderen vil stille dig nogle spørgsmål om, hvilke spil der er tale om, hvor tit og hvor længe der spilles, hvor mange penge der er på spil, og der vil også blive stillet spørgsmål til de konsekvenser, du oplever, spillet medfører. Alle spørgsmål tjener et eneste formål: At få den viden, der gør, at vi kan henvise dig til den bedste hjælp og rådgivning.

Medarbejderen på LudomanLinjen afgør, om du kan få yderligere hjælp.

Danske Spil kan sørge for, at du inden for 12 timer bliver kontaktet af en psykolog fra MINDWORK Psykologisk Center, som har stor erfaring i at hjælpe både ludomaner og deres pårørende. Danske Spil har lavet en aftale med en fast psykolog, som giver dig op til tre rådgivende samtaler. Psykologen kender de data, du har givet Danske Spil, og vil efter en kort yderligere udredning kunne give dig nogle helt konkrete råd og strategier for at komme videre i processen og begynde at håndtere problemerne.

Til dig og dine pårørende:

Vi har også tilknyttet en professionel konfliktmægler, der kan kontaktes hvis du måtte få brug for det. Du kan kontakte Jesper Stange, Fiolstræde 8, st. 1171 København K, træffetid mandag til torsdag mellem 10 og 11, ring på 23 44 64 53, eller skriv en mail til jst@km.dk

Jesper har en Master grad som professionel konfliktmægler.