Vidnesbyrd

Se lokalavisens interview med Kim Lyhne her.

Kim Lyhne på YouTube

Mere af Kim på YouTube

Også TV2 Lorry havde et indslag med Kim i Juni i år (2013),  linket er her: Kim på TV2 Lorry

 

Vidnesbyrd fra tidligere ludomaner:

Det var rigtig svært at komme i støttegruppen første gang, fordi nu skulle jeg blotlægge min ’last’ for andre, og det havde jeg ikke brug for, syntes jeg. Jeg havde jo ligesom indrømmet overfor migselv, at jeg havde et problem, og søgt hjælp i Center for Ludomani. Det var da også lidt af en mundfuld at skulle præsentere migselv og mit spillegen for 8 – 10 andre personer, som jeg aldrig havde mødt før.Stor var derfor min glæde over modtagelsen blandt de andre støttegruppemedlemmer, der ligesom mig havde erkendt, at der måtte gøres noget, og at der kunne arbejdes med ens ’lidelse’. Og intet var bedre end at gøre det i fællesskab med nogle, der havde prøvet det samme som en selv på egen krop og sind.Selv støttegruppelederne var jo ludomaner der ikke spillede! Så her var der rigelig udfordring, og snakken drejede sig om at kunne gøre noget; faktisk fra gang til gang. I min tid i støttegruppen var jeg utrolig glad for, at jeg kunne tage en uge ad gangen, det var ikke så svært at håndtere ’abstinenserne’ fra tirsdag til tirsdag, samtidig med at man havde et mål. Og lige pludselig er der gået 2½ år hvor jeg ikke har spillet, og jeg kommer stadigvæk i gruppen, nu som støttegruppeleder.

Og det agter jeg at blive ved med et godt stykke tid endnu, på den måde kan jeg holde min ’spiller’ nede i rygsækken, for tro mig, ’spilleren’ vil altid være der, men det er blevet meget meget nemmere at få ham til at dukke sig, jeg griner bare ad ham
Michael, 55 år – Projektleder

Det er først i støttegruppen, at jeg til fulde kunne erkende mit spilleproblem. De andre medlemmer af gruppen og støttegruppelederne kendte alle min spillers små løgne og krumspring, så derfor lykkedes det at få kontrol med spilleren med gruppens hjælp. Selvom jeg ikke kommer hver tirsdag, så bruger jeg gruppen aktiv til at kontrollere migselv og min spiller.
Jan, 42 år (medlemmet ønskede at være anonym, redaktionen kender medlemmets rigtige navn)